Cooperació internacional. Promoció de l'Art

En el seu afany per difondre la cultura espanyola a l'exterior i fomentar l'intercanvi d'experiències entre professionals, la Sotsdirecció General centra la seua tasca en dues accions fonamentals:

Programa d'exposicions itinerants a l'exterior

Des del 2002, hi ha una presència de la fotografia espanyola contemporània en els principals centres d'exposició a l'estranger gràcies, entre d'altres, a la col·laboració amb l'Institut Cervantes i l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional (AECI).

Cursos de formació en col·laboració amb l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional (AECI)

La Sotsdirecció General de Promoció de les Belles Arts organitza, des del 2002, en col·laboració amb l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional (AECI), cursos de formació per a professionals del sector amb els quals, a més de l'activitat formativa, es promou l'intercanvi d'experiències professionals dins de l'àrea d'activitat de la promoció artística i incidix en la creació d'un entramat iberoamericà de relacions informals en l'àmbit de les polítiques culturals. Fins ara s'han realitzat els cursos següents:

  • L'organització, la gestió i la coordinació d'exposicions temporals i muntatge de l'exposició J. Ortiz Echagüe "Dones, tipus i estereotips" realitzats a Cartagena de Indias (Colòmbia) del 30 de maig al 2 juny de 2006.
Subir