Ud está aquí:
 1. Inici
 2. Cultura
 3. Llibre, Lectura i Lletres
 4. Informació general. Llibre, Lectura i Lletres
 5. Presentació de l'Àrea del Llibre, la Lectura i les Lletres

Volver

Presentació de l'Àrea del Llibre, la Lectura i les Lletres

Aquestes pàgines mostren les activitats, informació i eines generades per la Sotsdirecció General de Promoció del Llibre, la Lectura i les Lletres Espanyoles.

A més d'informació general sobre la Sotsdirecció General i les seues competències, es pot accedir a continguts dirigits a tot tipus d'usuaris, professionals o aficionats que estiguen interessats en:

 • Agència Espanyola de l'ISBN: Des del 23 de desembre del 2010, el Ministeri manté la titularitat de l'Agència però la gestió passa a ser exercida per la Federació de Gremis d'Editors d'Espanya. Enllaç a la pàgina de l'Agència dins de la web de la FGEE i accés a les bases de dades en línia de llibres i editorials.
 • Pla de Foment de la Lectura: informació d'activitats dirigides a consolidar l'hàbit de la lectura en la població espanyola.
 • Promoció i difusió de les lletres espanyoles: descripcions de les accions dirigides a difondre autors i obres literàries nacionalment i internacionalment, com ara trobades, activitats literàries a Espanya i l'estranger, celebració de centenaris, etc.
 • Centre de Documentació del Llibre: estudis generals i monogràfics sobre la situació de les editorials i del llibre a Espanya, amb estadístiques sobre producció editorial i enllaços a altres estudis sobre el sector.
 • Premis: informació sobre els premis que convoca i concedix cada any el Ministeri. Base de Dades de premiats pel Ministeri a través de la Sotsdirecció General.
 • Fires del llibre: informació sobre la presència institucional del Ministeri a les fires nacionals i internacionals del llibre. Accés i enllaços a les fires del llibre del món i als seus programes.
 • Activitats formatives: descripcions d'accions dirigides a solucionar les manques en matèria de lectura de l'alumnat immigrant.
 • Exposicions virtuals: realitzades pel Ministeri sobre assumptes relacionats amb el llibre, il·lustracions i premis.
Subir