Ud está aquí:
  1. Inici
  2. Cultura
  3. Llibre, Lectura i Lletres
  4. Premis
  5. Presentació
Cerrar

Servicis al ciutadà. Llibre, Lectura i Lletres

Contacta con Libro, Lectura y Letras

Subdirección General de Promoción del Libro, la Lectura y las Letras Españolas

C/ Santiago Rusiñol, 8Salto de línea 28040 - Madrid

Teléfono: 91 536 88 00Salto de línea Fax: 91 536 88 29Salto de línea e-mail consultas.libro@cultura.gob.es

Síguenos en

Volver

Presentació

Premis convocats pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport a través de la SGPLLL

Els premis que convoca i concedix cada any el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport a través de la Sotsdirecció General de Promoció del Llibre, la Lectura i les Lletres Espanyoles tenen com a objectiu estimular la creació literària mitjançant el reconeixement públic de la tasca dels autors les obres dels quals han destacat especialment segons el parer d'un jurat d'experts en cada modalitat. Igualment es reconeix la tasca a favor de la difusió de la cultura de determinades entitats i professionals.

La pluralitat lingüística i la diversitat cultural que caracteritza la societat espanyola, la gran varietat i riquesa de les literatures en castellà, català, gallec, valencià i basc, és fomentada pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport en totes les manifestacions relacionades amb el llibre. Així es reflectix en la composició dels jurats, que inclouen un representant de cada una de les institucions que vetllen per les llengües oficials d'Espanya.

Aquests jurats actuen, en qualitat d'experts i de representants institucionals, amb tota independència, rigor i equanimitat, el que contribuïx al prestigi dels premis, la funció dels quals és servir d'esperó per als autors joves, contribuir a la consolidació d'autors amb una important obra en marxa i distingir la trajectòria de tota una vida dedicada a la creació en qualsevol de les seues facetes.

Subir