Ud está aquí:
  1. Inici
  2. Cultura
  3. Llibre, Lectura i Lletres
  4. Bases de dades de l'ISBN
  5. Agència Espanyola de l'ISBN
Cerrar

Servicis al ciutadà. Llibre, Lectura i Lletres

Contacta con Libro, Lectura y Letras

Subdirección General de Promoción del Libro, la Lectura y las Letras Españolas

C/ Santiago Rusiñol, 8Salto de línea 28040 - Madrid

Teléfono: 91 536 88 00Salto de línea Fax: 91 536 88 29Salto de línea e-mail consultas.libro@cultura.gob.es

Síguenos en

Volver

Agència Espanyola de l'ISBN

Des del 23 de desembre del 2010, la Gestió de l'Agència Espanyola de l'ISBN ha passat a ser assumida per la Federació de Gremis d'Editors d'Espanya, mentres que la titularitat de l'Agència continua sent exercida pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.

D'esta manera es complix la Resolució del 15 de juliol del 2010 de la Secretaria General Tècnica del Ministeri de Cultura, per la qual es publica el Conveni de col·laboració amb la Comunitat Autònoma de Catalunya i la Federació de Gremis d'Editors d'Espanya, per al desenrotllament a Espanya del sistema International Standard Book Number. (BOE de 3 d'agost del 2010).

Les bases de dades de llibres i editorials mostren els llibres publicats a Espanya per editorials espanyoles que utilitzen el codi ISBN com a identificador.

Per a utilitzar l'ISBN com a identificador de productes editorials monogràfics pose's en contacte amb l'Agència de l'ISBN:

Agència Espanyola de l'ISBNSalto de líneaC/ Santiago Rusiñol, 8 - planta 0Salto de línea28040 MadridSalto de líneaAdreça electrònica: agencia@agenciaisbn.es Salto de líneaTelèfon: 902 105 389Salto de líneaPàgina web: http://agenciaisbn.es

Subir