Ud está aquí:
 1. Inici
 2. Cultura
 3. Indústries Culturals
 4. Informació General. Indústries Culturals
 5. Presentació de l'Àrea de les Indústries Culturals

Presentació de l'Àrea de les Indústries Culturals

En estes pàgines es podrà trobar informació d'utilitat per a les indústries culturals i creatives a Espanya, sobre la gestió, el funcionament, la formació, les ajudes, les subvencions, el finançament, les beques, els premis etc.

Les seccions que conformen este apartat dedicat a les indústries culturals i creatives són:

 • Finançament: principals línies de finançament en matèria d'indústries culturals establides per la Subdirecció General de Promoció d'Indústries Culturals i Mecenatge.
 • Ajudes: conjunt d'ajudes fixades per la Subdirecció General de Promoció d'Indústries Culturals i Mecenatge dirigides tant a professionals i a empreses com a entitats sense ànim de lucre.
 • Formació: ajudes i beques destinades a afavorir la formació en l'àmbit de la gestió cultural, de la innovació i de les diferents modalitats artístiques.
 • Premis "CreArte": Convocatòria dels premis "CreArte" per al foment de la creativitat en l'educació infantil, primària, especial i secundària en els centres finançats amb fons públics.
 • Propietat intel·lectual: accés a tota la informació relativa a este dret de propietat intel·lectual, en què consistix, qui hi participa i com són els processos.
 • Esdeveniments i congressos: Esdeveniments i congressos: principals esdeveniments, congressos i jornades en matèria d'indústries culturals.
Subir