Ud está aquí:
  1. Inici
  2. Cultura
  3. Biblioteques
  4. Cooperació bibliotecària
  5. Congressos i Jornades
  6. Jornades de Cooperació Bibliotecària

Jornades de Cooperació Bibliotecària

Des de 1996 funciona un programa de cooperació bibliotecària, promogut per la Direcció General del Llibre, Arxius i Biblioteques, a través de la Subdirecció General de Coordinació Bibliotecària (SGCB), a partir de les propostes formulades pels representants del Ministeri de Cultura i les comunitats autònomes.

Després de la constitució en 2008 del Consell de Coordinació Bibliotecària totes les propostes que s'encarrilaven a través de les Jornades de Cooperació Bibliotecària es traslladen a este Consell.

Jornades anuals

Cada any, des del 1997, se celebren les Jornades de Cooperació Bibliotecària, en les quals els representants tècnics i administratius en matèria de biblioteques de les comunitats autònomes (caps de Servici de Biblioteques i directors de biblioteques regionals o centrals) juntament amb representants de la Biblioteca Nacional, de REBIUN i de la SGCB, analitzen les iniciatives preses, acorden la finalització de projectes i plantegen noves accions de cooperació. La SGCB - secretaria permanent d'aquest programa de cooperació- organitza cada any aquesta reunió de forma conjunta amb una comunitat autònoma.

Grups de treball vigents

En les diferents edicions de les Jornades de Cooperació Bibliotecària s'han creat grups de treball formats per tècnics bibliotecaris de diferents comunitats autònomes i del Ministeri de Cultura, que desenvolupen els projectes i iniciatives acordades.

Grups de treball anteriors

Els grups de treball que des del 1997 han funcionat, una vegada finalitzada la seua tasca o bé els objectius marcats fins aleshores, es van tancar. No es descarta, en alguns casos, la seua obertura:

Subir