Ud está aquí:
  1. Inici
  2. La col·lecció
  3. Accés al catàleg

Volver

Accés al catàleg

El catàleg en línia del Museu Nacional de Ceràmica i Arts Sumptuàries González i Martí permet accedir als fons del museu i a imatges digitals d’aquests. Actualment l'accés es limita a una part dels 26.209 béns culturals inventariats, que s'aniran incorporant al catàleg progressivament.

La col·lecció és heterogènia gràcies, en part, a la personalitat i al gust com a col·leccionista del fundador del Museu, Manuel González i Martí. Les col·leccions de ceràmica en són el nucli principal, amb més de 14.800 objectes, fonamentalment de ceràmica valenciana: Paterna, Manises, l'Alcora i València. El catàleg també recull una selecció significativa de les col·leccions de mobles, indumentària, numismàtica, pintura i arts gràfiques del museu.

DOMUS és un sistema integrat de documentació i gestió museogràfica desenvolupat pel Ministeri de Cultura (Subdirecció General de Museus Estatals i Subdirecció General de Tecnologies i Sistemes de la Informació). Es tracta d'una aplicació informàtica per a la catalogació i gestió dels béns culturals custodiats pels museus.

La informació de catàleg i de les imatges digitals de les col·leccions del museu es mostra al públic a través d'aquesta pàgina web, i forma part ja de la Xarxa Digital de Col·leccions de Museus d'Espanya.

La informació textual i les imatges d'aquest catàleg són propietat del Ministeri de Cultura. Aquesta base de dades es presenta únicament amb finalitats d'estudi i d’investigació; qualsevol altre ús s’ha de consultar al Museu Nacional de Ceràmica i Arts Sumptuàries González i Martí.

Subir