Ud está aquí:
  1. Inici
  2. Col·labora
  3. Associació Orquestra de cambra i Cor del Palau de Dosaigües

Associació Orquestra de cambra i Cor del Palau de Dosaigües

Al desembre de 2009, es va crear l'Associació Orquestra i Cor del Palau de Dosaigües amb l'objecte de consolidar la relació que manté el museu amb la música, i la idea de funcionar tots dos (orquestra i museu) de manera paral·lela.

La creació de l'Associació respon també a l'arrelament de la ciutat de València amb la música, tradició que es transmet de generació en generació. Hi ha centenars de societats musicals repartides per tota la Comunitat, moltes de les quals són ja centenàries i conformen una realitat musical única en el nostre país.

Organització

President: José Manuel Palau Sala

Objectius de l'Associació

  • Configurar una entitat de caràcter permanent pròpia del Museu Nacional de Ceràmica, que vincule les activitats del museu amb la música i s’adapte a les instal·lacions del palau.
  • Oferir un cicle anual de concerts que pretenen ser produccions de gran nivell artístic amb directores i directors, solistes i músics de màxima professionalitat, i amb una cuidada posada en escena.
  • Difondre l'obra de compositores i compositors valencians a través de la celebració de concerts al llarg de l'any.
  • Promoure la carrera de joves valors nacionals de l'àmbit de la música mitjançant la seua admissió dins de l'orquestra com a col·laboradors d’aquesta.
  • Col·laborar amb totes les institucions musicals que hi ha a la Comunitat Valenciana: conservatoris oficials, escoles de música, etc., i d’aquesta manera permetre l'intercanvi amb orquestres d'altres museus nacionals i estrangers.
  • Promoure relacions institucionals amb museus i/o palaus de característiques similars al Museu Nacional de Ceràmica, que tinguen les seues pròpies orquestres, amb la finalitat de celebrar concerts en les seus d'aquestes institucions, i també acollir en la seu del museu orquestres estrangeres.

Activitats

L'Associació i el Museu han organitzat un cicle anual de concerts a raó d’un concert mensual, que se celebra generalment l'últim dilluns de cada mes al Saló de ball del museu.

Els concerts que s’han fet es poden consultar en l'apartat d'Activitats .

Subir