Ud está aquí:
  1. Presentació
  2. Recursos tècnics i formatius del Consell Xacobeo
  3. Historietes del Xacobeo
  4. Raquel Lagartos y Julio César Iglesias

Raquel Lagartos y Julio César Iglesias

Raquel Lagartos. Oviedo, 1982

Il·lustradora i dibuixant d’historietes, va treballar en projectes per a les editorials Alrevés i Anaya. Ha exposat el seu treball al Festival Internacional de Cinema de Fantàstic de Sitges, el Festival de Cinema Fantàstic de Bilbao, la Setmana Negra de Gijón i l’Institut Aragonès d’Art i Cultura Contemporanis. Forma part del grup d’il·lustradores seleccionades per a la residència artística a Angulema, França, dins del projecte europeu de cooperació internacional Wom@rts.

Julio César Iglesias. Oviedo, 1982

Historiador de formació i guionista de còmics professional. Juntament amb la Raquel Lagartos ha publicat dues novel·les gràfiques, Mary Shelley: la muerte del monstruo, la seva primera obra com a guionista, i La hierba del estío, ambdues en Diábolo Ediciones. També han participat junts en l’obra col·lectiva Frankenstein resuturado, d’Ediciones Alrevés, i en el conte Al final del paraíso.

Visita la web de Raquel Lagartos Nueva ventana

Porta amb tu les Historietes del Xacobeo!

Perquè sabem que el Camí de Sant Jaume és molt més que el mateix camí, en aquesta secció pots aconseguir les imatges suggeridores que els i les artistes han creat per a l’ocasió, a més de les historietes jacobeas.

Subir