Columna derecha
Ud está aquí:
  1. Inici
  2. Serveis al ciutadà
  3. Informació administrativa

Informació administrativa

Centre d'Informació a la Ciutadania

El Centre d'Informació a la Ciutadania (CIC) té com a funcióƒ satisfer qualsevol consulta o dubte en relació amb l'àmbit del Ministeri, tant presencialment com per mitjans telemàtics.

Com a segona funció, fora de l'atenció directa, es gestionen les queixes, suggeriments i felicitacions relacionades amb els serveis prestats pel Ministeri.

Consulta telefònica

Telèfon de Cultura: 917 017 481

Horari:

  • de dilluns a dijous, de 9:00 a 17:30 hores
  • divendres, de 9:00 a 14:30 hores

Horari d'estiu (del 16 de juny al 15 de setembre): de 9.00 a 14.00 hores.

Consulta electrònica

Consulta presencial

Es para esment presencial i es disposa d'un Punt d'Accés General en el CIC (Plaza del Rei, 1 - 28004 Madrid), en horari de 9 a 17.30 ininterromput de dilluns a dijous i de 9 a 15.00 els divendres.

Horari d'estiu (del 16 de juny al 15 de setembre): de 9 a 14.00 hores.

Recomanem que abans de venir a la seu del Ministeri realitzi una consulta electrònica on intentarem evitar un possible desplaçament innecessari si ens és possible.

Xarxes socials

Canal de Twitter

El Ministeri a Facebook

El Ministerio en YouTube

Cuenta de Linkedin del Ministerio

El Ministerio en Instagram

Canal de TikTok

Protecció de dades personals

En compliment de la normativa de protecció de dades personals, us informem que les vostres dades seran tractades en l’activitat “Servei d’Informació al Ciutadà”, el responsable de la qual és la Secretaria General Tècnica del Ministeri de Cultura (plaça del Rey, 1).

La finalitat del tractament és gestionar i tramitar les consultes formulades al Centre d’Informació al Ciutadà i gestionar la cita prèvia per a la consulta presencial. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les vostres dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les vostres dades, quan correspongui, a la seu electrònica del Ministeri Nueva ventana, presencialment a les oficines de registre o per correu postal.

Podeu consultar informació addicional PDF i detallada sobre la protecció de les vostres dades.

Quant a les xarxes socials, la seva visita i navegació és opcional per part de la persona interessada i disposen de la seva pròpia política de privacitat i de gestió de cookies totalment alienes a aquest Ministeri.

Informació actualitzada a l'abril de 2024.

Cerrar

Ocupació pública

Informació sobre tota l'oferta de places d'ocupació pública que convoca el ministeri o que les realitza per encàrrec de gestió.

Subir