Ud está aquí:
  1. Portada
  2. Serveis
  3. Consultes

Consultes

Consultes presencials a la Sala de lectura

Dilluns a dijous de 9:00 a 19:00 h, divendres de 9:00 a 14:30 h.

De l'1 de juliol al 31 d'agost l'horari de la Sala de lectura serà de 8.30 a 14.30 h.

Prèviament és necessari ser enregistrat com a usuari dels arxius estatals espanyols, al mateix arxiu i en horari de 9:00 a 14:30, mostrant el document d'identitat europeu (o passaport extracomunitari).

Els usuaris que desitgin consultar documents de l'arxiu a partir de les 14:30h han de sol·licitar-los abans de les 13:30h per les següents vies: presencialment (si ja es troben a la Sala de lectura), per correu electrònic (aca@cultura.gob.es, indicant en l'assumpte "Reserva tardes"), o per telèfon (934854285). Si no estan registrats com a usuaris, es prega que remetin prèviament el formulari d'alta telemàtica.

Des del 4 de març del 2024, la Sala de lectura disposa de connexió Wi-Fi a Internet pública, protegida per una contrasenya que proporciona el personal tècnic de torn.

L'accés i consulta de documents es regeix per la següent norma:

Normes per a l'accés i consulta de documents en els arxius estatals PDF

Consultes telemàtiques

Els usuaris que desitgin accedir a qualsevol consulta telemàtica o presencial i no estiguessin donats d'alta prèviament en el sistema de Gestió Interna dels Arxius Estatals, han d'emplenar i enviar el següent formulari d'alta, juntament amb una còpia del seu document d'identitat europeu (o passaport extra-comunitari).

Les consultes poden enviar-se mitjançant el formulari de contacte de l'ACA o la seva adreça electrònica ( e-mail aca@cultura.gob.es).

Subir