Ud está aquí:
  1. Portada
  2. Serveis
  3. Cita prèvia

Cita prèvia

El servei de cita prèvia permet als usuaris reservar amb antelació un lloc a la Sala de Lectura de l'Arxiu de la Corona d'Aragó. L'ús d'aquest servei no és obligatori per accedir a la Sala de Lectura, ja que actualment no hi ha problemes d'aforament, si bé es recomana especialment a aquelles persones que vénen de fora de Barcelona i/o acudeixen durant l'horari de tarda.

Per sol·licitar cita prèvia cal estar donat d'alta com a usuari dels arxius estatals. Si no ho està, faci clic aquí.

Per sol·licitar cita prèvia (un cop donat d'alta com a usuari dels Arxius Estatals), ho ha de fer a través de la plataforma següent, seguint aquests passos:

  1. Ha de crear un perfil específic per a aquest servei, a través del següent enllaç: Alta d'usuari de cita prèvia.
  2. Accedi a la pàgina de reserves de l'Arxiu de la Corona d'Aragó. Per a les consultes de 9:00 a 15:00h seleccioni el Torn de matí. Per a les consultes de 15:00 a 19:00h seleccioni el Torn de tarda.
  3. Podrà seleccionar cita en prémer sobre el requadre d'hores de cites disponibles.
  4. S'obrirà una pàgina de confirmació on podrà comprovar les dades de la seva cita.
  5. En cas que requereixi documentació d'arxiu durant l'horari de tarda, indiqui les signatures que vulgui consultar al camp habilitat amb aquesta finalitat.
  6. Premi el botó “reservar”. Rebrà una confirmació en pantalla i, a més, un missatge de confirmació al seu compte de correu electrònic.
  7. Pot comprovar les seves cites entrant al seu perfil d'usuari d'aquest servei. Així mateix, rebrà un missatge recordatori el dia de cadascuna de les reserves.

Pot revisar o cancel·lar les seves cites accedint al seu perfil o prement l'enllaç que apareix als missatges de confirmació de cita.

Les cites s'han de reservar amb una antelació mínima de 48 hores i una anticipació màxima de 3 setmanes.

Les consultes i incidències del servei de cita prèvia s'atendran al correu aca.citaprevia@cultura.gob.es e-mail

Subir